1. Extreme Whey

  Fast Research
 2. Pro

  Fast Research
 3. Ultra Whey Isolate

  Fast Research
 4. Creatine Monohydrate

  Fast Research
Best verkochte producten

Product informatie

Ik wil:

Betalingsmogelijkheden

Zoeken naar producten en informatie.

zoeken

Tribulus Terrestris, Fast Research

Tribulus
Bestelformulier

Tribulus

Tribulus Terrestris bevat het krachtig werkzame extract van de Tribulus terrestris plant. Deze plant, waarvan de bijzondere eigenschappen in Bulgarije reeds lang bekendzijn, bevat sterk werkzame steroidale saponinen (70%), die traditioneel als afrodisiacum (libido verhogend middel) werden toegepast.

Meer recentelijk wordt Tribulus vooral gebruikt door krachtsporters, bekend is het succesvolle gebruik ervan door het Bulgaarse Powerlifting team. Europese studies laten zien dat suppletie met Tribulus de testosteronspiegel binnen 5 dagen met meer dan 30% kan doen stijgen. Testosteron (en haar metabolieten) is het belangrijkste anabole hormoon in het menselijk lichaam.

Bovendien zijn er aanwijzingen dat Tribulus een stimulerend effect op het LH (Luteiniserend hormoon) heeft. LH is een hormoon dat in de Hypofyse geproduceerd wordt. Uit onderzoek kwam naar voren dat Tribulus Terrestris een positieve uitwerking heeft op het immuunsysteem, de voortplantingsorganen en de leverfuncties. Ook heeft Tribulus Terrestris een mild diuretisch (vochtafdrijvend) effect.

Bij inname van 750 mg Tribulus Terrestris per dag was er een LH toename van 14.38 ml/U/ml naar 24.75 ml/U/ml. Dit is een toename van 72%. De verandering van de testosteronspiegel was van 60 ng/dl naar 84.5 ng/dl, welke een toename is van 41%.

Ingrediënten

Tribulus Terrestris (70%) 750 - 2250mg

Ingrediënten: Tribulus Terrestris, gelatine, Magnesiumstearaat 

Dosering

Neem 1 tot 3 capsules per dag, bij voorkeur tijdens een maaltijd.

Bestellen

/ € 19,50
Bestellen
terug naar lijst