1. Extreme Whey

  Fast Research
 2. Pro

  Fast Research
 3. Ultra Whey Isolate

  Fast Research
 4. Creatine Monohydrate

  Fast Research
Best verkochte producten

Product informatie

Ik wil:

Betalingsmogelijkheden

Zoeken naar producten en informatie.

zoeken

Extreme Whey 750 Gram, Fast Research

Extreme-Whey---750gr
Bestelformulier

Whey protein concentraat

Whey eiwit is goed oplosbaar en heeft een hele hoge biologische waarde. Whey eiwit bevat namelijk een hoge concentratie vertakte keten aminozuren, oftewel: Branched Chain Amino Acids (BCAA’s). In ons spierweefsel komen de drie BCAA’s (L-Valine, L-Leucine en L-Isoleucine) het meest voor. Ook worden deze drie aminozuren het eerst afgebroken als ons lichaam te weinig brandstof in de vorm van koolhydraten voorhanden heeft. Vandaar dat veel sporters de voorkeur geven aan eiwitpreparaten met een hoog gehalte aan BCAA’s.

Het voedingssupplement Extreme Whey is een combinatie van 2 instant Whey eiwitten: Whey Protein Concentraat en Whey Protein Isolaat (Ultra Whey Isolaat). Whey eiwit heeft een hele hoge biologische waarde omdat het aminozurenpatroon heel erg lijkt op dat van lichaamseigen eiwit. Extreme Whey is belangrijk voor de opbouw van vetvrije spiermassa en stimuleert een snel herstel van spierweefsel. Alle belangrijke aminozuren zijn aanwezig in een hoge en uitgebalanceerde concentratie.

Extreme Whey heeft een goede smaak, is goed oplosbaar en is licht verteerbaar.

Ingrediënten

Ingrediënten: Geconcentreerde wei eiwit (geagglomereerd en geïnstantieerd) (55% betalactoglobulin, 17% glycomacropeptiden, 16% alphalactal-bumin, 5% serum albuminen, lactoferrine), Vanilla aroma, verdikkingsmiddel: Xanthaangom (E415), zoetstof: Sucralose (E955), Acesulfam-K (E950), emulgator: sojalecithine (E322). Bevat melk, lactose en soja.

Dosering

Gebruik dagelijks 50 gram verdeeld over de dag.
Mix 25 gram per 250 ml water of melk.

Voedingswaarde

Per 100 gram

Koolhydraten
5
Eiwit80
Vet7.5

Bestellen

/ € 24,50
/ € 24,50
/ € 24,50
/ € 24,50
/ € 24,50
/ € 24,50
Bestellen
terug naar lijst