1. Extreme Whey

  Fast Research
 2. Pro

  Fast Research
 3. Ultra Whey Isolate

  Fast Research
 4. Creatine Monohydrate

  Fast Research
Best verkochte producten

Product informatie

Ik wil:

Betalingsmogelijkheden

Zoeken naar producten en informatie.

zoeken

Magic Weight Gainer, Fast Research

The-Magic-Weight-Gainer
Bestelformulier

Magic Weight Gainer 

Het voedingssupplement The Magic Weight Gainer is een unieke weight-gain formule die je, naast koolhydraten, ook waardevolle calorieën afkomstig uit eiwitten levert. De enkel- en meervoudige koolhydraten in dit product zorgen voor meer energie en de eiwitten zijn afkomstig van hoogwaardige bronnen. De wei eiwitten bevorderen het herstel na een training en stimuleren de opbouw van spiermassa. Daarnaast is Magic Weight Gainer bijna vetvrij.

The Magic Weight Gainer is de ideale weight gainer voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Het is de perfecte shake om direct na het trainen te drinken. Weight Gainer bevat namelijk snelle koolhydraten, die je na je training zo hard nodig hebt om je weer energiek te voelen. Daarnaast heeft je lichaam eiwitten nodig. Weight Gainer bevat maar liefst 2 soorten eiwitten, whey eiwit concentraat en whey eiwit isolaat, welke voor een geleidelijke aanvoer van aminozuren zorgen.

 

Belangrijkste kenmerken:
- Bevat 2 soorten eiwit
- Zowel snelle als langzame koolhydraten
- Met gezonde MCT vetten
- Lost goed op
- Uitstekende smaak

Ingrediënten

Whey Protein Concentrate, Whey protein Isolaat, Dextrose, Maltodextrine, Fructose, MCT's, Aroma, Xanthan gum, Sucralose en Acesulfam-K

Dosering

Als aanvulling op je dagelijkse voeding neem je 1 tot 4 doseringen per dag (50 gram). Meng 50g met 200-250ml water of melk. Neem vlak voor en/of vlak na het sporten.

Voedingswaarde

Per 100 gram

Koolhydraten
68,00
Eiwit25
Vet3

Bestellen

/ € 25,50
/ € 38,50
/ € 59,00
/ € 25,50
/ € 38,50
/ € 59,00
/ € 25,50
/ € 38,50
/ € 59,00
/ € 25,50
/ € 38,50
/ € 59,00
Bestellen
terug naar lijst